توسط دستورات بالا جست و جو انجام می شود که در صورت یافتن، مکان قرار گیری عنصر در آرایه( i )، و اگر هم عنصر مورد نظر یافت نشد مقدا 1- را بر می گرداند
*در دو برنامه سی شارپ و جاوااسکریپت ، تابع ، ابتدا آرایه ی ورودی را به یک آرایه از اعداد تبدیل می کند سپس توسط دستورات فوق ، عمل جست و جو را انجام می دهد.
آرایه ورودی باید بدون هیچ گونه فاصله ای به این صورت وارد شود که بعد از هر عدد یک علامت کاما ( , ) قرار بگیرد.
مانند:
1,5,6,88,52,101,23,25,12,1,47,7,8,
برنامه ی جست و جوی خطی به زبان ++C
//Writed By barnamenevisi-ccj.mihanblog.com
#include #include
#define size 10
int linear_search(int arr[],int arrsize, int obj) { for(int i=0;i<arrsize;i++) { if(arr[i] == obj) { return i; } } return (-1); } main() { int test[size]={2,6,4,8,3,5,9,7,1,0}; int object; int result;
cout<<"\n\nEnter Number to search it : "; cin>>object;
result = linear_search(test,size,object); if ( result == -1) { cout<<"\nNot Find :( ."; } else{ cout<<"\nItem Founded in element "<<result+1<<" ."; }
getch(); return 0; }
برنامه ی جست و جوی خطی به زبان #C
using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms;
namespace WindowsFormsApplication1 { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } //................................................................................... int linear_search(string test,string objsearch) { int i = 0; int test2size = 0; int obj = Int32.Parse(objsearch);
for (i = 0; i < txt1.TextLength; i++) if (test[i] == ',') test2size++;
دستور بالا تک جمله های دنباله ی بالا را به ترتیب از n=0 تا .... محاسبه و آنها را در متغیر result جمع می کند.
به این ترتیب Ln عدد محاسبه می شود و در نهایت در تابع Log با استفاده از فرمول ، لگاریتم را محاسبه می کنیم.
*حاصل جملات دنباله ی فوق به ازی n های بزرگتر ، کوچکتر می شود لذا با توجه به شرط حلقه ی While ،زمانی از حلقه ی While خارج می شیم که اختلاف جمله ی فعلی از جمله ی قبلی به حداقل که رسیده باشه.در اینجه یک ضربدر ده به توان منفی 11.(هرچه این مقدار کوچکتر باشد حاصل دقیق تر هست.)
برنامه: نمایش درخت دودویی با استفاده از آرایه توضیحات :
یک درخت دودویی رو به دو صورت میشه نمایش داد 1 - نمایش با آرایه 2 - نمایش با لیست پیوندی
در این قسمت نمایش درخت دودویی با استفاده از ارایه رو می خوایم پیاده کنیم. همونطور که می دونید در این روش ،ریشه رو در خانه اول ارایه قرار میدیم و از قانون زیر پیروی می کنیم
* اگر عنصری در خانه ی i ام ارایه باشد آنگاه پدر ان در خانه ی جزوصحیح i/2 قرار دارد. فرزند چپ آن در خانه ی 2*i قرار دارد. فرزند راست آن در خانه ی 1+2*i قرار دارد.
*برای نمایش درختی با عمق k به ارایه ای با 2k-1 خانه نیاز داریم.
درخت ورودی را به صورت زیر از ورودی میگیریم.((فرزند راست ، فرزند چپ)پدر)
(F(B(A,D(C,E)),G(,I(H))))
الگوریتم:
تابع set آرایه ی []s که حاوی رشته ی فوق هست را به همراه ارایه ی []t که قرار هست درخت طبق قوانین بالا در ان ذخیره شود و متغیری که اندازه ی ارایه []s را در خود دارد را از ورودی گرفته و با چند دستور if عملیات را انجام می دهد.
برنامه ی نمایش درخت با ارایه به زبان ++c
void set(char s[],char[] t,int sSize) { int i=0; int j=0; int depth=1,oldDepth=1;
اشاره : هنگامی كه طراحی و ساخت سایت خود را با مهارت به پایان بردید، زمان آن فرا میرسد كه بگذارید مردم نیز آن را ببینند. در این مقاله میبینید كه چگونه میتوانید سایت خود را به سادگی و بدون مشكلات و ایرادات بیدلیل بر روی اینترنت قرار دهید. زمانی كه موعد انتشار سایتتان بر روی اینترنت فرا میرسد احتمالاً بیشتر وقتتان را صرف محتوای صفحات خواهید كرد تا نحوه دسترسی آن به صورت آنلاین. اما همین نحوه انتشار و اصول آن است كه تفاوت یك سایت حرفهای را از یك سایت غیرحرفهای نشان میدهد.
کامپيوتری که هم اکنون بکمک آن در حال مشاهده و مطالعه اين صفحه هستيد ، دارای يک ريزپردازنده است . ريزپردازنده بمنزله مغز در کامپيوتر است. تمام کامپيوترها اعم از کامپيوترهای شخصی ، کامپيوترهای دستی و ... دارای ريزپردازنده می باشند. نوع ريزپردازنده استفاده شده در يک کامپيوتر می تواند متفاوت باشد ولی تمام آنها عمليات يکسانی را انجام خواهند داد.
تاريخچه ريزپردازنده ها
ريزپردازنده که CPU هم ناميده می گردد، پتانسيل های اساسی برای انجام محاسبات و عمليات مورد نظر در يک کامپيوتر را فراهم می نمايد. ريزپردازنده از لحاظ فيزيکی يک تراشه است . اولين ريزپردازنده در سال 1971 و با نام Intel 4004 معرفی گرديد. ريزپردازنده فوق چندان قدرتمند نبود و صرفا" قادر به انجام عمليات جمع و تفريق چهار بيتی بود. نکته مثبت پردازنده فوق، استفاده از صرفا" يک تراشه بود.قبل از آن مهندسين و طراحان کامپيوتر از چندين تراشه و يا عصر برای توليد کامپيوتر استفاده می کردند.
اولين ريزپردازنده ای که بر روی يک کامپيوتر خانگی نصب گرديد ، 8080 بود. پردازنده فوق هشت بيتی و بر روی يک تراشه قرار داشت . اين ريزپردازنده در سال 1974 به بازار عرضه گرديد.اولين پردازنده ای که باعث تحولات اساسی در دنيای کامپيوتر شد ، 8088 بود. ريزپردازنده فوق در سال 1979 توسط شرکت IBM طراحی و اولين نمونه آن در سال 1982 عرضه گرديد. وضعيت توليد ريزپردازنده توسط شرکت های توليد کننده بسرعت رشد و از مدل 8088 به 80286 ، 80386 ، 80486 ، پنتيوم ، پنتيوم II ، پنتيوم III و پنتيوم 4 رسيده است . تمام پردازنده های فوق توسط شرکت اينتل و ساير شرکت های ذيربط طراحی و عرضه شده است . پردازنده های پنتيوم 4 در مقايسه با پردازنده 8088 عمليات مربوطه را با سرعتی به ميزان 5000 بار سريعتر انجام می دهد! جدول زير ويژگی هر يک از پردازنده های فوق بهمراه تفاوت های موجود را نشان می دهد.
كارت شبكه ، يكي از مهم ترين عناصر سخت افزاري در زمان پياده سازي يك شبكه است.
هر كامپيوتر موجود در شبكه ((سرويس گيرندگان و سرويس دهندگان)) ، نيازمند استفاده از يك كارت شبكه است. كارت شبكه، ارتباط بين كامپيوتر و محيط انتقال ((نظير كابل هاي مسي و يا فيبرنوري)) را فراهم مي نمايد.
اكثر ما در برد هاي جديدي كه از آنان در كامپيوتر هاي شخصي استفاده مي گردد، داردي يك inter face شبكه اي مي باشند.كامپيوتر هاي قديمي يا جديدي كه داراي inter face* شبكه اي نمي باشند، در زمان اتصال به شبكه، مي بايست بر روي آنان يك كارت شبكه نصب گردد شكل زير كه داراي يك پورت
RJ-45 است نشان مي دهد.
كارت شبكه
كارت شبكه يا NIC از كلمات ((Network Interface Card)) اقتباس شده است.
براي كارت شبكه تعاريف زيادي ارارئه شده است كه محور اصلي همه ي تعاريف ارتباط بين كامپيوتر و محيط انتقال مي باشد.
از جمله تعاريفي كه براي NIC ارائه شده است عبارتند از :
· ورود و خروج داده ها به رايانه از طريق كارت شبكه انجام مي گيرد به عبارت ديگر شبكه كامپيوتررا به كابل يا محيط بي سيم متصل مي كند.
· كارت شبكه در واقع واسط يا ميانجي ((Interface)) بين كامپيوتر و كابل شبكه مي باشد.
Interface: ميانجي
وظايف كارت شبكه را به طور كلي ميتوان در چهار مورد اصلي بيان كرد:
1. آماده سازي داده ها براي انتقال در كابل
2. ارسال داده ها به كامپيوتر ديگر
3. دريافت داده از كابل
4. كنترل جريان داده ها بين كامپيوتر و سيستم كابل كشي
كارت صدا یكی از عناصر سخت افزاری استفاده شده در كامپیوتر است كه باعث پخش و ضبط صدا( صوت) می گردد. قبل از مطرح شدن كارت های صدا ، كامپیوترهای شخصی برای پخش صدا ، صرفا" قادر به استفاده از یك بلندگوی داخلی بودند كه از برد اصلی توان خود را می گرفت . در اواخر سال 1980 استفاده از كارت صدا در كامپیوتر شروع و همزمان با آن تحولات گسترده ای در زمینه كامپیوترهای چند رسانه ای ایجاد گردید. در سال 1989 شركتCreative labs كارت صدای خود را با نامCreative Labs soundBlaster Card عرضه نمود. در ادامه شركت های متعدد دیگری تولیدات خود را در این زمینه عرضه نمودند.
مبانی كارت صدا
یك كارت صدا دارای بخش های متفاوت زیر است :
· یك پردازنده سیگنال های دیجیتال (DSP) كه مسئول انجام اغلب عملیات( محاسبات ) مورد نظر است .
· یك مبدل دیجتیال به آنالوگ (DAC)
· یك مبدل آنالوگ به دیجیتال(ADC) برای صوت ورودی به كامپیوتر
من هادی مومنی دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوتر و به زبان برنامه نویسی و طراحی صفحات وب تسلط دارم خوشحال میشم کمکتون کنم لطفا نظراتتون در مورد بهتر شدن این وبلاگ بگید.